Bilanț la doi ani de mandat a conducerii CJ Dâmbovița. Proiecte istorice deblocate și locul I la fondurile europene din Regiunea Sud Muntenia

Publicitate

Bilanț la doi ani de mandat a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița!

Astfel, în doi ani de când conducerea județului a fost preluată de actualul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, județul a devenit motorul de dezvoltare din regiune și au fost demarate proiecte majore, îndrăznețe și în premieră pentru întregul județ.

”Alături de echipa de conducere a CJD, am reușit să deblocăm investiții deosebit de importante pentru dâmbovițeni, dar să și semnăm contracte de finanțare pentru alte obiective de interes județean.

Așa cum spuneam la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, vreau ca schimbarea în bine să fie resimițită de fiecare dâmbovițean. Acest lucru se poate face doar prin găsirea unor soluții care să țină cont de realitatea prezentului, dar care să și răspundă tuturor nevoilor viitoare.

Am cerut și voi cere colegilor mei, primarilor, consilierilor județeni, locali, și nu în ultimul rând parlamentarilor dâmbovițeni, să păstreze ritmul impus încă de acum doi ani pentru că rezultatele încep să se vadă în sumele atrase și lucrările demarate în județul Dâmbovița”, a declarat președintele CJD, care a reamintit că județul este pe primul loc în Regiunea Sud Muntenia la fondurile europene atrase, are cel mai mare proiect din regiune pentru infrastructura rutieră, dar și cel mai mare proiect din țară cu finanțare europeană.

În toate domeniile importante există proiecte majore, în desfășurare sau care vor fi începute: ”Creăm toate premisele dezvoltării centrelor urbane prin realizarea inelelor de centură ale municipiilor Târgoviște și Moreni, dar și ale orașelor Pucioasa, Fieni și Găești. Am deblocat proiecte istorice așteptate de un județ întreg: modernizarea și lărgirea la 4 benzi a DN 7 Bâldana – Titu și a DN 71 Bâldana – Târgoviște.

Sănătatea dâmbovițenilor este una dintre prioritățile mele. Se lucrează intens la extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe, la construirea unui corp nou al Ambulatoriului de Specialitate și la Secția de Cardiologie.

Mediul privat și învățământul superior dâmbovițean sunt partenerii noștri în luarea celor mai bune decizii, iar revigorarea turismului, precum și investițiile de sute de milioane de lei în protejarea mediului înconjurător au fost promisiuni făcute și onorate.

În primii doi ani de mandat, am atins aproape toate țintele propuse! Am făcut însă acest lucru alături și cu susținerea dâmbovițenilor”, a declarat șeful administrației județene, Corneliu Ștefan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!