Biciclist beat, lovit de o autoutilitară pe raza localității Ciocănești

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea  Ciocănești, a fost lovit de o autoutilitară, duminică, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza satului.

În urma coliziunii, biciclistul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost rănit ușor, fapt ce a dus ca acesta să refuze deplasarea la spital pentru investigații medicale. După testarea cu aparatul etilotest, biciclistul a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii ajunși la fața locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

“La data de 22 noiembrie a.c., un participant la trafic a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe raza localității Ciocănești, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că un bărbat de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani.

În urma coliziunii, biciclistul a fost rănit ușor, refuzând să fie transportat la spital pentru investigații medicale.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competent”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!