Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconștient în propria casă! Fostul impresar al acestuia se arată indignat de modul în care a fost tratată situația!

Publicitate

Cântărețul de muzică populară, Benone Sinulescu, a fost găsit inconștient în propria casă, iar apoi a fost transportat la un centru de îngrijire medicală în cursul zilei de joi. Acesta suferă de Alzheimer și are și probleme cu inima de câțiva ani buni, potrivit datelor apărute în presă.

Fostul impresar al artistului se arată indignat de modul în care a fost tratată situația în care se află Benone Sinulescu, spunând că deși riscă să moară, familia lui nu l-a transferat la spital ci la o clinică de îngrijiri paliative, conform Realitatea.Net.

“Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familia lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă. Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu”, a declarat fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, potrivit sursei citate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!