Beat turtă pe o șosea din Dâmbovița

Publicitate

Un tânăr din Gura Șuții, în vârstă de 26 de ani, s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au prins la volan, în trafic, băut bine.

Bărbatul avea o alcoolemie cu o valoare de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost prins conducând pe DJ 722, în afara localității Brăteștii de Jos.

Totodată, un alt bărbat a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice pe raza localității Voinești, în timp ce conducea un tractor.

“La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 23.27, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 26 de ani, di Gura Șuții, în timp ce ar fi condus un autovehicul, pe drumul județean 722, în afara localității Brăteștii de Jos, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Totodată, un alt bărbat de 57 de ani, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost surprins de polițiști, pe raza localității Voinești, în timp ce conducea un tractor.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!