Bazinul didactic de înot din Moreni este aproape finalizat. Se lucrează la placarea piscinei

Publicitate

Bazinul didactic de înot din municipiul Moreni este aproape finalizat!

În momentul de față se lucrează la placarea piscinei, vestiarele sunt gata și cu siguranță, în câteva luni, bazinul de înot va fi deschis pentru locuitorii din zonă.

Amplasat în zona blocurilor ANL, bazinul de înot este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare estimată de 6.265.984 lei (fără TVA).

”Investiția de peste 6 milioane de lei s-a făcut pe terenul asigurat de municipalitatea morenară, suma necesară ridicării acestui complex fiind asigurată de Compania Națională de Investiții.  Voi susține astfel de inițiative, iar Consiliul Județean Dâmbovița va asigura sprijinul necesar tuturor primăriilor care vor să aducă un plus în viața dâmbovițenilor”, a declarat în cadrul vizitei la această investiție președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

”În prezent, lucrările sunt realizate în proporţie de 80%, echipele de muncitori lucrând acum la amenajările interioare, finisaje şi la pregătirea bazinului pentru umplerea cu apă. Sunt mulţumit de modul în care constructorul lucrează şi de eforturile depuse pentru ca această investiţie publică să fie finalizată – cu atât mai mult cu cât este un obiectiv foarte important şi benefic pentru locuitorii municipiului Moreni. În următoarele luni, bazinul didactic de înot va fi dat în folosinţă”, a declarat Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!