Bazinul de înot din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște se redeschide! Copiii și instructorii sportivi își vor relua activitatea

Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit! Începând de luni, 24 mai, se va redeschide bazinul olimpic de înot din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște. După o perioadă de curățare, spălare și dezinfectare, de la începutul săptămânii viitoare va reporni activitatea copiilor și a instructorilor de înot în modernul bazin de înot.

De asemenea, începând cu data de 1 iunie, se va deschide ștrandul din cadrul Complexului Turistic de Natație. Astfel, din prima zi de vară până la sfârșitul sezonului estival, ștrandul Complexului supranumit “Litoralul de acasă” va aștepta târgoviștenii, dâmbovițenii și nu numai … la relaxare și distracție totală.

Pe de altă parte, pe 1 iunie,  tot la Complexul Turistic de Natație, dar și în alte locații din Târgoviște va vi sărbătorită așa cum se cuvinte Ziua Copilului, prin diferite reprezentanții sportive și artistice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!