Bătăuși în cătușe! Tineri din Dâmbovita, retinuți după ce au lovit doi bărbați

Publicitate

Doi tineri din Lucieni au fost reținuți 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală, lovire și alte violențe. În data de 6 ianuarie, aceștia au creat un imens scandal, dar totodată, au lovit fără milă doi bărbați din aceeași localitate.

“La data de 7 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate sub supravegherea procurorului de caz, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați, în vârstă de 25 și 31 de ani, din comuna Lucieni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală și lovire sau alte violențe.

Cei doi sunt bănuiți că, la data de 6 ianuarie, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un bărbat, de 39 de ani, și un alt bărbat, de 35 de ani. Bărbații au fost prezentanți Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tututror împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale în consecință”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!