Bătălie pentru fotoliul de rector al Universității „Valahia” din Târgoviște! Cine sunt candidații care luptă pentru această funcție importantă a instituției de învățământ superior

Publicitate

O luptă accerbă se dă la Universitatea „Valahia” din Târgoviște! Doi candidați își dispută pe 11 martie funcția de rector a instituției de învățământ.

În cursa pentru ocuparea acestei poziții importante s-au înscris doi candidați. Este vorba de actualul rector Laura Monica Gorghiu (conferențiar doctor, membru al Departamentului de Științe și Tehnologii Avansate al Facultății de Științe și Arte) și Ioan Corneliu Șălișteanu (conferențiar universitar doctor la Departamentul de Electronică, Telecomunicații și Inginerie Energetică al Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației.

Ioan Corneliu Șălișteanu este subprefect 1 al Județului Dâmbovița, iar în cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște a ocupat timp de 8 ani funcția de prorector timp de 8 ani.

La alegerile programate pe 11 martie, vor participa 239 de profesori și 48 de studenți.

Pentru conducerea Senatului Universității „Valahia” va fi candida Claudia Gilia, actualul prefect al județului Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!