PUCIOASA: Adolescent de 17 ani, bătut crunt de un tânăr băut. A ajuns la spital

Publicitate

Un  tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce a lovit violent un adolescent în vârstă de 17 ani. Incidentul a avut loc, miercuri seara, în zona unei piețe din orașul Pucioasa.

Tânărul bătut a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Potrivit IPJ Dâmbovița, conflictul între cei doi a început după ce adolescentul de 18 ani consumase băuturi alcoolice.

Agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea de măsuri preventive.

“Ieri, 4 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal.

Astăzi, 5 noiembrie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea de măsuri preventive.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în cursul nopții de 3 noiembrie a.c., în timp ce se afla într-o piață de pe raza orașului Pucioasa, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict spontan cu un alt tânăr de 17 ani, pe care l-ar fi agresat fizic.

Victima s-a prezentat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!