Bătaie ca în filme în apropiere de centrul municipiului Târgoviște! Doi șoferi s-au lovit în plină stradă, într-o parcare, în fața polițiștilor

Publicitate

Ionuț Parghel

O bătaie precum în filmele de acțiune a avut loc miercuri, 8 ianuarie, în apropiere de centrul Târgoviște, pe strada Poet Grigore Alexandrescu.

Violentul scandal s-a iscat în zona “Mistrețu”, între doi șoferi, după ce s-au tamponat ușor în trafic, într-o parcare. În momentul când unul dintre șoferi a vrut să parcheze, celălalt s-a enervat și astfel locul în care se aflau cei doi s-a transformat într-un adevărat ring de box, împărțindu-se pumni și picioare, sub ochii polițiștilor locali, a unor femei, a unui copil și a unor jurnaliști.

Chiar și când unul dintre bărbați (conducătorul auto mai în vârstă) se prăbușește, atacatorul (șoferul mai tânăr) a continuat să-l lovească zdravăn. Bătăia dintre cei doi s-a mai aplanat în momentul când au realizat că sunt filmați.

Nu se știe cu exactitate de la ce a pornit scandalul, dar șoferul mai tânăr a considerat că i-ar fi fost rănită soția de către conducătorul auto mai în vârstă. În schimb, celălalt șofer, din cauza loviturilor primite a fost rănit în zona feței.

Ambii șoferi au fost sancționați de către un echipaj al Poliției Locale, aflat în zonă, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare, pentru provocarea și participarea la scandal.

Pe de altă parte, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au întocmit și ei un dosar penal, ca urmare a unei sesizări, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracațiunii de lovire sau alte violențe.

“În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, ca urmare a unei sesizări, au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, persoana împotriva căreia s-a depus sesizarea a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, până la acest moment, persoana vătămată nu a depus plângere prealabilă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Sursă foto: captura observator tv

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!