Bătăia din parcarea Dâmbovița Mall nu a rămas fără urmări! Agresorul a fost reținut de polițiști

??????????????????????????????????????????????????????????
Publicitate

Agresorul din parcarea Dâmbovița Mall a fost reținut de oamenii legii. Ieri, în apropierea centrului comercial, doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare în fața trecătorilor, dar și a copiilor și a soțiilor.

Unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit puternic de celălalt bărbat din comuna Valea Mare, în vârstă de 29 de ani. Cum cel agresat a înaintat o plângere penală, agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar pe parcursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“Un bărbat de 29 de ani, reținut de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ieri, 6 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani, din Valea Mare, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal.

Acesta este bănuit că pe parcursul zilei de ieri, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi agresat în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului Târgoviște, un alt bărbat de 32 de ani.

Pe parcursul zilei, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!