Baschetbalistele de la CSM Târgoviște au început în forță play-off-ul Ligii Naționale. Victorie în primul meci cu CS Universitatea Cluj

Publicitate

Start în forță pentru baschetbalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște în play-off-ul Ligii Naționale. În primul joc din cadrul noii faze a competiției, formația dâmbovițeană a devenit învingătoare în disputa cu CS Universitatea Cluj, cu scorul de 65-54 (13-11; 23-16; 12-17; 17-10), într-un joc disputat pe teren propriu.

Jocul bun prestat în fața formației din Ardeal a dus ca sportivele pregătite de Cătălin Tănase să devină învingătoare. CSM a dominat partida și a controlat ostilitățile din teren într-un ritm mai mult decât bun. Cu o apărare solidă și atacuri bine coordonate, CSM și-a asigurat un avantaj confortabil pe parcursul întregii partide, obținând o victorie meritată și aplaudată de fanii prezenți în tribune.

Marcatoarele Târgoviștei în disputa cu CS Universitatea Cluj au fost C. Popescu 14 p, J. Redmond 14, S. Keltos 13, A. Vârjoghe 13, C. Charles 5, A. Savu 5 și A. Ivan 2.

În faza sferturilor de finală ale întrecerii, CSM Târgoviște va juca două meciuri din trei în fața Universității Cluj. Următorul joc dintre cele două formații se va consuma la Cluj miercuri, 20 martie. Dacă va mai fi nevoie și de-al treilea joc între cele două echipe, atunci „decisivul” va fi găzduit de Sala „Ioan Valerian” din Târgoviște, duminică, 24 martie.

Rezultatele complete ale primelor meciuri din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet feminin:

CSM Târgoviște – CS Universitatea Cluj 65-54

CSM CSU Constanța – CSM Târgu Mureș 94-51

FCC Baschet Arad – Rapid București 76 – 54

Sepsi Sfântu Gheorghe – Olimpia CSU Brașov 95-53.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!