Baschet feminin. Duel tare sâmbătă seara în Sala „Ioan Valerian”! CSM Târgoviște dă piept cu FCC Baschet Arad

Publicitate

Baschetbalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au parte de un meci tare în campionat. În această seară, pe teren propriu, în Sala „Ioan Valerian” din Târgoviște, de la ora 19.00, formația dâmbovițeană va înfrunta pe FCC Baschet UAV Arad, într-un joc ce va conta pentru etapa a etapa a 11-a. Sportivele clubului târgoviștean au transmis că sunt pregătite pentru acest duel dificil.

„Suntem în fața unei etape foarte importante și totodată dificilă. Întâlnim un adversar puternic și ne dorim sa câștigăm acest duel. Suntem pregătite să facem un meci bun și să obținem această victorie foarte importantă pentru noi. Avem nevoie de susținerea suporterilor, ne dorim să fie alături de noi și să ne bucurăm împreună la final”, a transmis Alina Chivu, înaintea disputei cu formația din Arad, pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

Conducerea tehnică a CSM-ului a transmis că partida dintre cele două formații va fi una extrem de disputată.

„Indiferent de situația cluburilor de-a lungul anilor, meciurile dintre Târgoviște și Arad au fost întotdeauna adevărate derby-uri. Acum că restricțiile de transferuri internaționale au fost ridicate, iar echipa noastră se bucură și de suportul jucătoarelor străine, evoluția echipei s-a schimbat, asta observându-se în parcursul fetelor de până acum. Sunt convins că partida cu Arad va fi una foarte disputată și vom face tot ce putem pentru a obține victoria, ne dorim să aducem din nou baschetul târgoviștean pe culmile succesului. Totodată, aș vrea să le transmit susținătorilor noștri că îi invităm la sală pentru a fi al șaselea jucător, avem nevoie de tot suportul lor”, a precizat Cătălin Tănase, antrenorul formației dâmbovițene.

Înaintea duelului din această seară, CSM Târgoviște ocupă locul 5 în campionat, cu 14 puncte acumulate, iar FCC Baschet UAV Arad se află pe poziția a treia, cu 17 puncte strânse.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!