Baschet feminin. Carla Popescu a revenit la CSM Târgoviște!

Publicitate

Lotul echipei de baschet feminin CSM Târgoviște începe să se închege ușor-ușor pentru noul sezon competițional. Astăzi, clubul târgoviștean a anunțat că în noua stagiune se va baza și pe serviciile fundașului Carla Popescu, o speranță a baschetului românesc, care în ultimele două sezoane a evoluat pentru CSM Satu Mare. Carla este o jucătoare care și-a început cariera sportivă la CSȘ Târgoviște, iar debutul în prima ligă a venit în echipamentul lui CSM Târgoviște.

“Vești bune și de la secția de baschet feminin a CSM Targoviste! Carla Popescu s-a întors! Jucătoarea în vârstă de 21 de ani, care a evoluat în ultimele sezoane pentru CSM Satu Mare, revine la Târgoviște și e gata să pună umărul la obținerea unor rezultate spectaculoase în campionatul viitor. Carla Popescu și CSM Targoviste, împreună în sezonul 2021-2022”, se arată într-un comunicat al clubului târgoviștean.

În lotul CSM-ului pentru noul sezon se mai regăsesc Gabriela Irimia, Ancuța Stoenescu, Daiana Maria Tănase, Evelina Petrof, Diana Ignat și Teodora Dumitru. Toate cele șase jucătoare au prelungit, pe încă un sezon, înțelegerile contractuale cu gruparea dâmbovițeană.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!