Baschet. CSM Târgoviște, întărită considerabil pentru noul sezon! Două americane au semnat cu echipa antrenată de Cătălin Tănase

Publicitate

Ionuț Parghel
Lotul echipei de baschet feminin CSM Târgoviște a devenit mult mai puternic pentru noul sezon. Formația dâmbovițeană a fost întărită la începutul acestei săptămâni cu două jucătoare valoroase. Sub comanda lui Cătălin Tănase au ajuns Monique Coker (36 ani) și Porsche Poole (29 ani), două baschetbaliste americane care au mai evoluat în trecut pentru echipa târgovișteană.

Ambele jucătoare au semnat cu CSM pentru o perioadă de un an.“Am încheiat negocierile cu cele două jucătoare și ele și-au pus semnătura pe contracte. În mod oficial, Mo și Poole sunt jucătoarele CSM-ului. Sper ca aceste transferuri să ne ajute să terminăm sezonul pe un loc bun”, a declarat președintele lui CSM Târgoviște, Cristian Savu, pentru site-ul oficial al clubului. Alte jucătoare care au mai fost achiziționate de CSM pentru noua stagiune sunt Tunde Kilin, Ancuța Stoenescu (ambele de la Sepsi Sfântu Gheorghe) și Gabriela Irimia (Olimpia CSU Brașov). În ceea ce le privește pe ultimele două jucătoare, acestea au participat cu echipa națională a României la Campionatul European de 3X3, turneu la capătul căruia selecționata “tricoloră” s-a oprit în sferturile de finală. CSM Târgoviște va debuta în LNBF în primul week-end din octombrie, iar în runda inaugurală a întrecerii va da, în deplasare, peste campioana Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!