BASCHET | CSM Târgoviște începe aventura în faza a doua a Ligii I. Valerian Ioan: “Cu siguranță vom promova în Liga Națională la finalul sezonului”

Publicitate

Ionuț Parghel

Echipa de baschet feminin CSM Târgoviște revine de astăzi pe terenul de joc! Formația pregătită de Cătălin Tănase începe aventura în faza a doua a Ligii I, unde are ca obiectiv la finalul sezonului promovarea în Liga Națională. Astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, în prima etapă din această fază, CSM va înfrunta Sportul Studențesc, într-un joc pe care dâmbovițencele doresc să-l câștige.

După o pregătire foarte bună în cantonamentul de la Căciulata, jucătoarele CSM-ului sunt pregătite în totalitate pentru meciurile din acest an. “Ne așteaptă un joc cu o echipă periculoasă, dar la capătul căruia nu ne vom face probleme că nu vom câștiga. Ținând seama de lotul pe care îl avem și de pregătirea efectuată în această iarnă cred că echipa se află pe un drum bun. Cu siguranță la finalul stagiunii vom promova în Liga Națională”, ne-a declarat Valerian Ioan, team- managerul formației târgoviștene. Pentru promovarea în prima ligă, CSM se va lupta în acest sezon cu Phoenix Constanța, Agronomia București și CSM Oradea. Formația târgovișteană se află în grupa I  în cea de-a doua fază a campionatului, alături de Sportul Studențesc, ACS KSE Tîrgu Secuiesc, Agronomia București, Phoenix Constanța, CSM-CSȘ Ploiești, CSU Oradea și Rapid București. CSM Târgoviște a încheiat prima fază a Ligii I pe primul loc, înregistrând un total de șapte victorii și o înfrângere, în seria 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!