Barurile, sălile de jocuri și restaurantele închise în patru comune din Dâmbovița, după creșterea numărului de cazuri de COVID-19

Publicitate

Barurile, sălile de jocuri de noroc și restaurantele au fost închise în mai multe localități din județul Dâmbovița, începând de astăzi, 30 septembrie, după creșterea numărului de cazuri de coronavirus.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a decis să restricționeze sau să mențină restricțiile privind desfășurarea unor activități comerciale, precum cele din restaurante și săli de jocuri de noroc, în localitățile Glodeni, Buciumeni, Crevedia și Ocnița, unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1000 de locuitori.

“Art. 1. Începând cu data de 30 septembrie, până la data de 6 octombrie 2020, se restricționează, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și non-alcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, precum și a activităților operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc de pe raza următoarelor unități administrativ-teritoriale: Buciumeni, Crevedia, Glodeni, Ocnița.

Art. 2. Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale menționate la articolul 1 vor identifica pe raza de competență agenții economici care desfășoară activități de natura celor prevăzute la art. 1 din prezenta hotărâre și le vor aduce la cunoștință dispozițiile prezentei hotărâri”, se arată într-o informare a Instituției Prefectului Județului Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!