Bărbatul din Dâmboviţa care şi-a supus la perversiuni sexuale concubina până a murit a fost arestat. “I-am făcut rău, dar nu am chinuit-o cu morcovii”

Sursă foto: adevarul.ro
Publicitate

Cazul halucinant petrecut în localitatea dâmbovițeană Oncești nu va rămâne fără urmări! Călin Laurențiu, bărbatul care a abuzat-o sexual pe concubina sa a fost reținut de polițiști. Potrivit anchetatorilor, agresorul în vârstă de 55 de ani, ar fi produs leziuni violente femeii care a decedat în chinuri groaznice.

Acesta ar fi introdus morcovi în părțile intime ale femeii fără consimțământul acesteia. “Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 55 de ani din Oncești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol urmat de moartea victimei. Astăzi, 31 mai (nr. ieri), cel în cauză va fi prezentat Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este este bănuit că în ziua de 21 mai, i-ar fi produs leziuni violente concubinei sale prin introducerea în rect a unor corpuri străine, fără consimțământul acesteia”, se precizează într-un comunicat al IPJ Dâmbovița. Pe de altă parte, agresorul recunoaște că la un moment dat, victima i-ar fi spus să se oprească, dar el a refuzat, dând vina că aburii acoolului și-au făcut efectul. “După ce am văzut că a murit am îmbrăcat-o frumos cu pijamale. Am anunțat salvarea înainte, dar am întors-o din drum pentru că murise. Am vrut să-i scot certificat de deces de la Primărie. I-am făcut rău, dar nu am chinuit-o cu morcovii. Ea mi-a spus să o las în pace, dar am continuat. Îmi pare rău de ea, nu am vrut să o omor. Am ținut la ea și ea a ținut la mine. Am recunoscut vina în fața polițiștilor și a avocatei”, a transmis agresorul din Oncești, potrivit adevarul.ro.

În urma faptei comise,  bărbatul riscă acum să petreacă ani grei în închisoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!