Bărbatul care a trântit la pământ un copil de 13 ani, în Hunedoara, a fost arestat pentru 30 de zile

Publicitate

Bărbatul care a trântit, duminică, un copil de 13 ani la pământ, într-un parc din orașul Hunedoara, a fost arestat, luni seara, pentru 30 de zile. Judecătoria a decis arestarea preventivă pe 30 de zile al lui Alexandru Cobzaru.

“Tânărul a fost reținut preventiv și, apoi, prezentat magistraților Judecătoriei Hunedoara, care au dispus, în baza materialului probator, arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat comisarul șef de poliție Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Bărbatul care l-a bătut și lovit pe minor este unchiul său.

Bărbatul ar putea scăpa cu o pedeapsă de trei ani cu suspendare. În cazul în care medicii legiști vor stabili că viața copilului a fost pusă în pericol, acesta ar putea fi acuzat de tentativă de omor.

Starea de sănătate a băiatului agresat duminică după-amiază în parcul din Hunedoara s-a agravat. Acesta a fost transportat de la Spitalul Județean de Urgență Deva la Timișoara pentru investigații. Conform medicilor, copilul s-a ales cu o fractură craniană. Medicii sunt pregătiți să-l transporte chiar și pe secția de neurochirurgie, dacă va fi cazul.

 

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!