Bărbat din Târgoviște, reținut de polițiști după ce a șantajat două femei cu poze indecente, dacă nu se culcă cu el

Publicitate

Un bărbat din Târgoviște, în vârstă de 47 de ani, a fost reținut de polițiști după ce ar fi amenințat două femei cu privire la faptul că va transmite famiilor acestora fotografii indecente, dacă nu acceptă să întrețină raporturi sexuale cu el.

“La data de 20 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgoviște, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută de art. 207 din Codul Penal.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii dambovițeni au identificat principalul bănuit de comiterea infracțiunii, stabilind că, în perioada 2019-2021, pentru a determina persoanele vătămate să întrețină raporturi sexuale cu el, bărbatul ar fi amenințat două femei cu privire la faptul că va transmite familiilor acestora mai multe imagini indecente.

În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!