Bărbat din Dâmbovița, reținut pentru „evadarea” din arestul la domiciliu. Unde a fost depistat tânărul cercetat pentru lovire

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din satul Crângași, pentru „evadarea” din arestului de la domiciliu. Acesta se afla sub măsura preventivă după ce, la data de 3 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui Procuror de pe lângă Judecătoria Răcari, l-au reținut pentru 24 de ore, în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cel în cauză este cercetat după ce, în după-amiaza zilei de 3 octombrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un magazin din localitatea Boteni, pe fondul consumului de alcool, ar fi stropit cu o substanță inflamabilă un bărbat de 40 de ani, din Boteni.

La acel moment, bănuitul a fost prezentat magistraților, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile și, ulterior, în urma contestației admise, față de acesta s-a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

”La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au efectuat verificări la locuința unui bărbat de 35 de ani, din Crângași, care se afla sub măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Cel în cauză nu a fost identificat la domiciliu de către polițiști, ulterior fiind depistat pe raza localității Conțești. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de „evadarea”, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

În cauză, polițiștii continuă cercetărilor sub coordonarea procurorului de caz”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!