Bărbat din Dâmbovița, reținut după ce a spart o casă de unde a furat bunuri de 6000 de lei

Publicitate

Dosar penal pe numele un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Bucșani. El este cercetat penal după ce a fost prins că a spart o casă și a furat bunuri de aproximativ 6000 de lei. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta este bănuit că, în perioada 20 mai – 18 iunie, ar fi pătruns într-o locuință din Bucșani ce aparține unei femei, de 65 de ani, din Târgoviște, și ar fi sustras mai multe bunuri (articole de pescuit, obiecte de vestimentație, unelte ș.a.). Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„La data de 21 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat de 37 de ani, din Bucșani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cel în cauză este cercetat de polițiști într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!