Bărbat din Dâmbovița, reținut după ce a furat mai multe biciclete

Publicitate

Acuzații de furt și furt calificat pe numele unui bărbat de 52 de ani, din Dâmbovița. Acesta este cercetat după ce ar fi sustras mai multe biciclete de la cinci persoane din Găești, Dragodana, Butoiu de Sus și Hulubești. Individul a comis furturile în perioada 10-15 iunie. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

„La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 52 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că, în perioada 101-15 iunie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza orașului Găești și a localității Hulubești, ar fi sustras mai multe biciclete de la cinci persoane din localitățile Găești, Dragodana, Butoiu de Sus și Hulubești”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Bicicletele au fost recuperate și predate persoanelor vătămate. â

De asemenea, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, pentru a nu deveni victima unui furt, polițiștii le recomandă cetățenilor cetățenilor să adopte un comportament preventiv și să nu-și lase nesupravegheate bicicletele, nici măcar pentru câteva minute.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!