Bărbat din Dâmbovița, reținut după ce a amenințat cu sabia o tânără de 27 de ani! Cum s-a întâmplat

Foto: Arhivă
Publicitate

Un bărbat din Conțești, în vârstă de 38 de ani, a fost reținut, miercuri, pentru comiterea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept  de obiecte periculoase. Acesta este bănuit că în data de 19 ianuarie, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat cu o sabie o tânără de 27 de ani.

Bărbatul urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei  măsuri preventive.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 38 de ani, din Conțești, bănuit de comiterea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, faptă prevăzută de art. 372 din Codul Penal.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.

Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmării penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!