Bărbat din Dâmbovița, prins la volan cu permis fals din Ucraina

Foto: Arhivă
Publicitate

Un bărbat din Corbii Mari, în vârstă de 43 de ani, s-a ales cu un dosar penal, după ce, sâmbătă, în timpul unui control, a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals, emis de autoritățile din Ucraina. Acesta a fost oprit pe drumul comunal 78, pe raza satului Ungureni.

După mai multe verificări efectuate, oamenii legii au descoperit că dâmbovițeanul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control, pe drumul comunal 78, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, comuna Corbii Mari.

La solicitarea polițiștilor de a verifica documentele, conducătorul auto le-ar fi înmânat acestora un permis de conducere emis de autoritățile din Ucraina, susceptibil a fi fals”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri și uz de fals.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!