Bărbat de pe Valea Dâmboviței reținut pentru că și-a bătut fosta soție și a încălcat ordinul de protecție

Publicitate

Un bărbat din Malu cu Florile a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a bătut fosta sotie, joi, chiar în locuința acesteia. Mai mult de atât, tipul în vârstă de 39 de ani a încălcat și ordinul de protecție emis de autorități.

Totodată, la data de 2 februarie, bărbatul ar fi amenințat-o telefonic pe femeia din comuna Voinești.

Agresorul este cercetat de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție, conform prevederilor art. 47 din Legea nr. 217/2003.

,,La data de 8 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Voinești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Malu cu Flori, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 7 martie a.c., s-ar fi deplasat în comuna Voinești, la domiciliul fostei soții, o femeie de de 26 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgoviște și s-ar fi apropiat la mai puțin de 50 de metri de aceasta. În plus, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o fizic”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!