Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la închisoare. Actorul originar din Vulcana Băi și-a recunoscut fapta în fața judecătorilor

Publicitate

Axinte de la Vacanța Mare, pe numele său real Florin Petrescu, a fost condamnat la doi de închisoare cu suspendare în dosarul în care era anchetat pentru trafic de influență.

În anul 2012, actorul ar fi fost trimis de dan Diaconescu să discute cu Florin Secureanu despre bani și o “sponsorizare” a postului TV, ]n contextul în care OTV difuza o emisiune cu presupuse nereguli financiare existente la Spitalul clinic “Nicolae Malaxa” din București. Secureanu, managerul Spitalului Malaxa , l-a denunțat atunci pe Florin Petrescu. Medicul l-a acuzat pe Axinte că ar fi cerut suma de 5 000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV.

Originar din Vulcana Băi (Dâmbovița), Axinte și-a recunoscut faptele în fața completului de judecată, după opt ani de audieri. Florin Petrescu va terbui să facă muncă în folosul comunității timp de 60 de zile.

De asemenea, printre condițiile impuse de lege se numără anunțarea la schimbarea serviciului sau în cazul deplasărilor ce depășesc 5 zile către organele abilitate. Atfel, în cazul în care actorul nu respectă termenii, va fi obligat să îțși execute pedeapsa cu închisoarea.

Axinte trebuie să respecte mai multe măsuri în perioada supravegherii:

  1. a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune București la datele fixate de acesta;
    b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;
    c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;1. d) să comunice schimbarea locului de munca;
    e) să comunice informații și documente de natura a permite controlul mjloacelor sale de existenta.

”În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion vă presta o muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioadă de 60 zile, fie la Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbana Sector 6, fie la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 6, Serviciul de Probațiune București urmând să desemneze instituția unde condamnatul vă presta muncă neremunerata în folosul comunității,” se mai arată în decizie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!