Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul Viorelei, minora din Dâmboviţa care a murit după ce a căzut de pe un stâlp

Publicitate

Ştefan Khalil
Avocatul poporului s-a sesizat în cazul Viorelei, fata de 14 ani, din Hulubeṣți, în Dȃmboviṭa, care a murit după ce a căzut după un stâlp de electricitate. Tânăra și-a pierdut viața după ce a murit după ce a căzut de la 7 metri, de pe un stâlp de înaltặ tensiune.

Avocatul poporului s-a sesizat din oficiu și este vizată o posibilă încălcare art. 22, art. 34 și art. 49 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritatea fizică și psihică, dreptul la ocrotirea sănătății și protecția copiilor și a tinerilor.
Întâmplarea care a dus la acesatặ tragedie a avut loc în jurul orei 3:00, când Viorela era pe afară cu câțiva prieteni și a vrut să urce pe stâlp.
În momentul în care fata a ajuns la o înălțime de aproximativ 7 metri, a căzut în gol și a suferit răni grave.
Prietenii ei au sunat imediat la 112 și un echipaj medical a sosit la fața locului pentru a-i oferi fetei primul ajutor, dar a fost prea târziu.
Martorii spun că fata a mai încercat și în alte nopți să urce pe stâlp. O prietenă a Viorelei a declarat că în momentul în era aproape de vârf, aceasta s-a speriat de firele de înaltă tensiune și a căzut în gol.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!