Avertizări de Cod galben și Cod portocaliu în Dâmbovița! Vânt puternic și viscol, în zona montană

Publicitate

Meteorologii au emis astăzi avertizări de Cod galben și Cod portocaliu pentru județul Dâmbovița, ce vor fi valabile până marți de dimineață.

Deși temperaturile au crescut considerabil odată cu venirea lunii februarie, meteorologii au emis avertizări de vreme rea atât pentru zonele de deal și câmpie, cât și pentru cea montană a Dâmboviței.

Avertizarea Cod galben este valabilă pentru zona de deal și câmpie a județului Dâmbovița, în intervalul luni, 5 februarie, ora 10.00 – marți, 6 februarie, ora 10.00. În intervalul menționat sunt vizate intensificări ale vântului de 55…60 km/h și precipitații moderate, cu acumulări de 15…20 l/mp.

Avertizarea meteorologică Cod portocaliu este valabilă pentru zona de munte a județului nostru în intervalul 5 februarie, ora 10.00 – 5 februarie, ora 22.00. În intervalul menționat, în zona înaltă (la altitudini de peste 1700 metri), vântul va sufla puternic, cu rafale de peste 110…120 km/h, va fi viscol și vizibilitate foarte redusă.

Atenționarea meteorologică Cod galben va fi valabilă în zona montană a județului Dâmbovița în intervalul 6 februarie, ora 10.00 – 7 februarie, ora 10.00. În intervalul menționat, în zona montană a județului sunt vizate intensificări ale vântului de 70…80 km/h.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!