Avertismentul lansat de ministrul Sănătății: “Primele luni din noul an se anunță dificile”

Publicitate

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță că începutul anului va fi unul dificil, pentru că pandemia de coronavirus este în continuare la fel de periculoasă. Acesta a spus că vor trebui respectate aceleași reguli ca până acum, fiind nevoie de solidaritate și responsabilitate.

Alexandru Rafila a postat pe pagina sa de socializare un mesaj adresat românilor, în care încearcă să ambiționeze populația să treacă cu bine peste această perioadă.

Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți, a scris Alexandru Rafila pe rețeaua de socializare.

De asemenea, acesta a spus că lucrează la un plan de măsuri care să țină la distanță cât mai mult virusului, iar transmiterea interumană să se limiteze cât mai mult.

Lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viața mai bună. Dorința mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viață fără constrângeri, pentru a putea călători și participa la evenimente culturale și sportive în siguranță. Ne străduim să menținem școlile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generații sănătoase și instruite”, a mai scris Alexandru Rafila.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!