Avansează lucrările de reabilitare la Școala “Matei Basarab” din Târgoviște

Publicitate

Lucrări în ritm susținut la Școala ”Matei Basarab” din Târgoviște, o altă unitate de învățământ care, la finalul proiectului european de modernizare, extindere și dotare, va fi una dintre cele mai moderne din țară.

”În baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

Termenul de execuție expiră în luna noiembrie, însă, potrivit edilului, se fac toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului școlar viitor.

La această dată, stadiul fizic de realizare a investiției se apropie de 70%!

Vă reamintim că valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală târgovișteană pentru Școala ”Matei Basarab” este de 22.223.977,79 lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!