Autoturism lovit de un tren de călători, într-o localitate din Dâmbovița

Publicitate

Un accident feroviar s-a produs, joi după-amiază, în satul Dâmbovicioara, comun Braniștea, după ce un autoturism a fost lovit de un tren de călători. Din fericire, nu au fost victime.

La apariția pompierilor la locul accidentului, aceștia au evaluat două persoane care ieșise din autoturism, dar și călătorii din tren, pentru identificarea persoanelor rănite.

Trenul care se deplasa pe ruta Târgoviște –București și-a reluat deplasarea, cu cei 30 de călători, după 30 de minute de întârziere.

“Intervenție în cazul unui eveniment rutier la trecere la nivel cu calea ferată, în comuna Braniștea, sat Dâmbovicioara. Din primele informații nu sunt victime.

Acționează echipajele de pompieri de la Detașamentul Titu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar de la Detașamentul Târgoviște cu autospecială de descarcerare.

La locul evenimentului, echipajele de intervenție au identificat un autoturism acroșat de trenul care circula pe ruta Târgoviște – București Nord.

Pompierii au evaluat două persoane din autoturism care erau ieșite din acesta și călătorii din tren pentru identificarea eventualelor persoane rănite”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!