Autoritățile orașului Găești au confirmat primul caz de coronavirus. Primarul Grigore Gheorghe a făcut apel la responsabilitate

Publicitate

Ionuț Parghel

Autoritățile locale din  Găești au confirmat, vineri seara, primul caz de coronavirus depistat pe raza orașului. Bărbatul depistat cu COVID-19 are 48 de ani și a revenit în urmă nu cu mult timp din Germania. Acesta este internat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalulu Județean din Târgoviște. După confirmarea primului caz de coronavirus, primarul Găeștiului, Grigore Gheorghe, a făcut apel la cetățenii orașului să trateze cu multă responsabilitate situația existentă și să respcte măsurile de siguranță.

“La nivelul orașului nostru s-a confirmat primul caz de coronavirus, este vorba de un bărbat de 48 de ani, întors din Germania și care se află internat la Spitalul de boli infecțioase din Târgoviște.

De asemenea, o doamnă din comuna Răscăeţi, angajată la compania Arctic SA, a fost diagnosticată pozitiv. În prezent doamna se află internată la Spitalul de boli infecțioase din Târgoviște.

La nivel județean lucrurile nu stau deloc bine, în tot mai multe comune din județul nostru apar in fiecare zi cazuri noi, exemplu Tartasesti, Odobești, Niculesti, Produlesti etc.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi încă 312 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, până la un total de 14.811. 6.423 pacienți s-au vindecat. Bilanțul deceselor depășește pragul de 900, până la 923 de victime, după ce autoritățile au raportat încă 25 de decese, din care zece sunt din Suceava.

Fac apel la dumneavoastră să tratați cu multă responsabilitate situația în care ne aflăm și să respectați măsurile de siguranță.

De noi depinde în primul rând sănătatea noastră și a celor dragi nouă!”, a transmis primarul Grigore Gheorghe, pe pagina sa de Facebook.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!