Autoritățile județului Dâmbovița, întâlnire de lucru cu secretarii generali ai primăriilor

Publicitate

Întâlnire de lucru joi, la Târgoviște, între autoritățile județului și secretarii generali ai primăriilor dâmbovițene.

Organizată la inițiativa prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia, întâlnirea a fost un bun prilej pentru a sublinia rolul pe care secretarii primăriilor îl au în bunul mers al activității unităților administrativ-teritoriale, dar și cât de importantă este implicarea acestora în activitatea de recenzare a populației și a locuințelor, proces care se încheie pe 17 iulie.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, invitat la întrunire, a declarat: ” Le-am solicitat și accelerarea procesului de finalizare a actelor administrative necesare demarării unor lucrări pentru care deja sunt prevăzute sursele de finanțare.

Apreciez acest gen de întâlniri, dezvoltarea județului Dâmbovița fiind un efort de echipă. De asemenea, salut prelegerea susținută la această întâlnire de doamna profesor universitar doctor Verginia Vedinaș, dar și lansarea cărții la care este coautoare, «Doamna noastră țară, Doamna noastră administrație».

Le urez tuturor succes în activitate și îi asigur că vor avea tot sprijinul necesar din partea mea și a Consiliului Județean Dâmbovița”, a declarat șeful administrației județene.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!