Autoritățile comunei Lungulețu au fost puse pe jar după ce un tânăr din Serdanu a fost confirmat cu coronavirus

Publicitate

Ionuț Parghel

Autoritățile din Lungulețu au fost puse pe jar după ce un tânăr de 15 ani din localitatea Serdanu a fost confirmat cu noul virus COVID-19.

Primarul comunei dâmbovițene a precizat că toți membrii familiei, contacții acestuia și mai mulți oameni din vecinătatea acestuia au fost izolați la domiciliu. Edilul a lăsat de înțeles că polițiștii îi verifică pe aceștia dacă respectă regulile impuse de autorități.

“Nu pot să confirm dacă băiatul este sau nu infectat cu acest virus. Mai multe pot să vă spună cei de la DSP Dâmbovița. Ei știu dacă este sau nu este infectat. Ce pot să spun este faptul că tânărul este internat la spital internat de joi. De asemenea, rudele sale, vecinii și contacții acestuia au fost puși în izolare. O echipă de polițiști merge regulat la aceste familii pentru a verifica dacă respectă regulile impuse. Începând de astăzi, la nivel de comună vom înăspri și mai mult asigurarea ordinii și liniștii publice. Rugăm locuitorii comunei să stea în case în această perioadă dificilă”, ne-a declarat Ion Vlad, primarul comunei Lungulețu.

Se pare că băiatul infectat cu coronavirus de la Lungulețu nu ar avea legătură cu cazurile de la Corbii Mari.

Pe de altă parte, duminică seara viceprimarul din Lungulețu, Gheorghe Popescu, a confirmat pentru MDI TV că baiatul a fost depistat cu coronavirus. “Am fost anunțați de către polițiștul din comună că băiatul de 15 ani a ieșit pozitiv. El este internat acum la spital. Am mers la familie, el locuind cu fratele și cumnata sa, pe care i-am izolat. Totodată am izolat și câteva familii cu care băiatul a intrat în contact”

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!