Autogară nouă și modernă, până la finalul anului, la Târgoviște

Publicitate

Noua autobază, situată pe Calea Ialomiței,  va avea dimensiuni impresionante, respectiv o suprafață de aproximativ 17.000 metri pătrați, suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp., incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze.

În afara depoului, autogara presupune sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră ”mama și copilul”, sistem de ticketing, locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.

”Lucrările vor fi încheiate până la finalul acestui an, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene”, a declarat astăzi primarul municipiului,Cristian Stan, care a efectuat o nouă vizită pe șantier.

Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, vor fi reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!