Aurora Cătălina Homeghiu, noul șef al învățământului dâmbovițean

Prof. Aurora Cătălina Homeghiu a devenit noul Inspector Școlar General al județului Dâmbovița. Aceasta a fost învestită în noua funcție începând de miercuri, 18 noiembrie, potrivit unui Ordin al Ministerului Educației și Cercetării.

Noul șef al învățământului dâmbovițean are vechime în sistemul educațional, iar până să cupe noua funcție a fost Inspector Școlar Adjunct în cadrul IȘJ Dâmbovița.

Aurora Cătălina Homeghiu  a mai ocupat funcția de Inspector Școlar pentru disciplina, în perioada 2004-201. De asemenea, aceasta a mai fost Inspector Școlar pentru geografie-istorie-discipline-socio-umane (2010-2012) și Inspector Școlar pentru Monitorizarea programelor privind accesul la educație (2015 – prezent), secretar al Consiliului de administrație, secretar al Comisiei SCIM, responsabil vicepreședinte/secretar Comisia Județeană de Evaluare Națională și responsabil Comisia Județeană echivalare studii.

Aurora Cătălina Homeghiu a devenit noul șef al învățământului dâmbovițean după ce Sorin Ion a fost numit secreatr de stat al Ministerului Educației și Cercetării.

În funcția de inspector general adjunct a rămas, cel puțin deocamdată, prof. Elena Cristina Stroe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!