Aurel Badea a revenit pe gazon după accidentarea groaznică din vara anului trecut. “Îmi era dor să joc. Microbul pentru fotbal e mare”

Publicitate

Ionuț Parghel
Unul dintre fotbaliști reprezentativi ai Ligii a 4-a dâmbovițene a revenit pe teren. Aurel Badea, atacant la FC Brezoaele, a trecut cu brio peste o accidentare suferită în debutul campionatului pe terenul din Ungureni.

Sâmbătă, în disputa Brezoaele -Robertă Ziduri (2-3), jucătorul originar din Slobozia Moară a evoluat în ultimele 30  de minute ale întâlnirii. Badea a revenit pe gazon după ce a stat pe tușă o perioadă de opt luni, după ce a suferit două operații din cauza unei rupturi de ligamente și menisc, dar și a tibiei fracturate. Chiar dacă la un moment dat a spus că nu mai vrea să audă de fotbal, atacantul a reîncălțat ghetele pentru că nu a mai putut  sta departe de fotbal. “Într-adevăr am revenit pe gazon. Am jucat în meciul dintre Brezoaele și Ziduri 30 de minute. Am intrat pe teren după ce nu o mai făcusem de opt luni. Îmi era dor să joc din nou. Nu pot sta departe de fotbal. Am încercat acest lucru, dar nu mi-a reușit. A fost bine la revenirea pe teren, dar e mai greu cu condiția fizică. Durerile le mai simt foarte puțin. Nu pot spune că o să joc neîncetat. Pentru început o să joc câte 20-30 de minute pentru a vedea cum mă simt. Inițial, am dorit să nu mai joc deloc, dar microbul pentru fotbal e mare”, ne-a declarat Aurel Badea, jucător ce și-a trecut în cont două goluri pentru Brezoaele în acest campionat. În luna august a anului trecut, Badea a suferit o accidentare terbilă în zona genunchiului, fiind faultat groaznic de Alexandru Maican, pe terenul din Ungureni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!