AUR Dâmbovița ar putea avea reprezentant în Parlament! Vasile Rădoi, șanse mari de a ajunge deputat

Publicitate

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a reprezentat marea surpriză a alegerilor parlamentare din acest an. Pe lângă faptul că a trecut cu brio pragul electoral, acest partid mai puțin cunoscut s-a poziționat pe locul 4 la finalul scrutinului de ieri, cu un procentaj de aproape 9%, după PSD, PNL și USR-PLUS, la nivel național.

AUR a făcut același  lucru și la nivel local în Dâmbovița: clasare pe locul 4, cu un procentaj de 7%. Mai mult de atât, AUR Dâmbovița a depășit la pas atât PRO România (6%), cât și PMP (4,3%), două partide extrem de vizibile la nivel național și local. Pe de altă parte, AUR Dâmbovița păstrează șanse mari să trimită un reprezentant la Camera Deputaților, fiind vorba de Vasile Rădoi.

Vasile Rădoi: “Obiectivul AUR Dâmbovița la parlamentare a fost să avem un scor mai bun decât PRO România

Vasile Rădoi este vicepreședintele AUR Dâmbovița și ofițer în rezervă. De fel din Crovu, fostul parașutist al forțelor speciale din cadrul Unității Militare de la Boteni, nu se aștepta ca partidul din care face parte să obțină un scor atât de bun la nivel național.

În schimb, fostul angajat MApN, a transmis că se aștepta la un rezultat mai bun la nivel local, iar obiectivul AUR Dâmbovița a fost să depășească PRO România la nivel județean.

“N-am crezut că AUR poate avea un impact atât de puternic în România. Sute de mii de români, din țară și din diaspora, au fost alături de noi la aceste alegeri, după ce s-au săturat de marii politicieni ai țării. Vom fi naționaliști până la capăt! La nivel local, lângă noi s-au aflat numeroși militari și oameni de calitate. Cu toții ne-au sprijinit necontenit. De la bun început ne-am dorit să avem în partid oameni cu studii superioare și totodată am dat exclus pușcăriabililor și a celor corupți. Cum aceste aspecte au cântărit foarte mult, oamenii care au votat au venit lângă noi. Ne bucurăm că suntem bineveniți în lumea politică a țării!

Nu mă așteptam să obținem un rezultat atât de bun în Dâmbovița. Noi încă suntem un partid nou, iar lumea s-a arătat de multe neîncrezătoare în puterile noastre. Pe de altă parte, pe mine, acest rezultat mă și nemulțumește, cu toate că ne-am străduit din toate puterile. Cum este sub scorul partidului la nivel central, acest lucru nu mă bucură deloc. Și acum am impresia că puteam obține un rezultat și mai bun în Dâmbovița.

Obiectivul nostru la nivel local a fost să depășim PRO România, fiindcă acolo există prea multă minciună. Cu promisiuni nu poți să faci politică”, ne-a precizat Vasile Rădoi, ultimul comandant care a “stins” lumina la Unitatea Militară de la Boteni.

Vicepreședintele AUR Dâmbovița are doi copii, unul a terminat Dreptul, iar celălalt Politehnica. Niciunul dintre ei nu are legătura cu politica. În schimb, soția acestuia deține un mic business local.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!