Augmentarea buzelor – Tot ce trebuie să știi despre mărirea buzelor cu acid hialuronic

Publicitate

Procedurile estetice astăzi sunt extrem de populare în rândul femeilor, mai ales de când acestea au devenit și mai accesibile. Mărirea buzelor se află în topul preferințelor femeilor din România, în cabinetele de estetică fiind cea mai solicitată procedură de înfrumusețare.

Mărirea buzelor, augmentarea sau volumizarea buzelor este o tehnică foarte populară în ultimii ani. Aceasta se realizează prin injectarea unei substanțe, cel mai des acidul hialuronic, lăsând în urmă un efect hidratat, de buze netede, pline și bine conturate.

 Ce presupune procedura de injectare a acidului hialuronic?

Procedura în sine durează mai puțin de 30 de minute și este nedureroasă. Efectele adverse sunt aproape inofensive, puține contraindicații putând să excludă administrarea în cazul anumitor persoane.

Procedura începe cu discuția cu medicul specialist, în cadrul căreia pacienta își va exprima dorința de a obține un rezultat estetic, găsind împreună cu medicul tehnica potrivită. Procedura va fi planificată și, în ziua programată efectuării procedurii, pacientei îi va fi aplicată o cremă anestezică pentru diminuarea durerii.

Injectarea în sine nu este dureroasă. În cabinetele de estetică moderne sunt utilizate ace atraumatice, extrem de fine, care vor diminua atât durerea cât și efectul traumatic asupra țesutului și apariția eventualelor echimoze.

 Ce nu știai despre acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță proprie organismului uman. Aceasta menține țesuturile hidratate dar si procesul regenerativ, prin stimularea producției de colagen. Astfel, un singur gram de acid hialuronic susține șase litri de apă.

O altă întrebuințare terapeutică a acidului hialuronic este în tratamentul chirurgical al cataractei. De asemenea, reprezintă un tratament excelent pentru osteoporoză datorită efectului hidratant, benefic cartilajelor și articulațiilor afectate în această boală.

Medicina a evoluat și ne pune la dispoziție tehnici minim invazive care susțin sănătatea, procesul regenerativ precum și aspectul estetic. Procedurile de estetică au devenit netraumatizante, minim invazive și foarte important, mult mai accesibile pentru femeile din România.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!