Au tăiat în carne vie! Polițiștii dâmbovițeni au aplicat peste 200 de amenzi de Crăciun

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni au intervenit în prima și a doua zi de Crăciun la peste 80 de evenimente, la capătul cărora au aplicat peste 210 sancțiuni contravenționale, a căror valoare s-a ridicat la 41 090 de lei.

“În perioada 25-26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți în stradă și au acționat pentru ca cetățenii să se bucure în siguranță de sărbătoarea Crăciunului.

Pe parcursul celor 2 zile, polițiștii au intervenit la 86 de evenimente, dintre care 47 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, iar pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 212 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 41.090 de lei.

Polițiștii de la rutieră au acționat pentru reducerea gradului de victimizare prin implicare în evenimente rutiere negative, în acest sens fiind utilizate și echipamente pentru supravegherea traficului rutier. Pentru încălcarea normelor rutiere, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au acționat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, în cele două zile, fiind controlate 138 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 122 de restaurante/terase/fastfood-uri, 39 de operatori autorizați/transportatori de persoane și 471 de mijloace de transport persoane.

Activitățile pentru prevenirea faptelor antisociale, limitarea efectelor pandemiei de COVID-19 şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice au fost desfășurate în sistem integrat cu celelalte structuri județene ale Ministerului Afacerilor Interne.

În continuare, polițiștii din Dâmbovița vor desfășura acțiuni menite să crească gradul de siguranță al cetățenilor”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!