Au sfidat pandemia și au plătit! Petrecere “spartă” de polițiști în Dâmbovița. Au fost aplicate amenzi drastice

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni au oprit, sâmbătă, o petrecere privată la care participau 14 persoane, în incinta unei societăți comerciale, pe raza localității Gheboaia. Evenimentul a fost întrerupt, iar oamenii legii au aplicat amenzi drastice tuturor participanților. Organizatorul a fost sancționat cu 10 000 de lei, iar celelalte persoane cu amendă în cuantum de 2 500 de lei, fiecare.

“La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza localității Gheboaia, se desfășoară un eveniment privat.

Au fost identificate 14 persoane, în incinta unei societăți comerciale, care participau la o petrecere.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10 000 de lei, iar celelalte în valoare de 10 000 de lei, iar celelalte persoane cu amendă, în cuantum de 2 500 de lei, fiecare”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii dâmbovițeni reamintește cetățenilor faptul că este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, etc) în spații închise/ deschise, cum ar fi, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/ corturi de evenimente).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!