Au intrat peste ei în casă și i-au bătut! Un tânăr din Dâmbovița a fost reținut pentru violare de domiciliu și lovire

Publicitate

Scene incredibile petrecute în comuna Dragomirești, în noaptea de joi spre vineri! O familie din localitate a trecut prin momente cumplite, după ce doi tineri le-au intrat fără drept în locuință.

Toți membrii familiei au fost bătuți, în propria casă, de cei doi tineri, aflați sub aburii alcoolului. După săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Totodată, astăzi, 16 septembrie, bărbatul a fost prezentat magistraților, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

„La data de 15 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un tânăr de 21 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta este bănuit că, în noaptea de 14 spre 15 septembrie a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi pătruns fără drept într-o locuință din Dragomirești, unde, împreună cu un minor, ar fi agresat fizic trei persoane cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau late violențe”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!