Au început consultările cu primarii dâmbovițeni pe proiectul de buget pe anul 2023

Publicitate

Au început consultările cu primarii dâmbovițeni pe proiectul de buget pe anul 2023!

Timp de două zile, joi și vineri, președintele Corneliu Ștefan și colegii săi din Consiliul Judeţean Dâmbovița vor purta discuții cu fiecare primar în parte despre toate nevoile și prioritățile comunității pe care o conduce.

„Sprijinim proiectele tuturor administrațiilor dâmbovițene, iar Consiliul Judeţean Dâmboviţa va fi partenerul tuturor și anul acesta atât prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, cât și prin asocierile pe diferite proiecte de interes local.

Totodată, investițiile pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are, mai ales dacă ne referim la cele din infrastructura rutieră, au ca scop crearea de noi oportunități de dezvoltare a tuturor zonelor județului.

Nu în ultimul rând, susținem inițiativele primarilor dâmbovițeni pentru că, împreună, vrem și facem doar ce este mai bine pentru dâmbovițeni”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL) este unic în țară și este o reușită în Dâmbovița. În cei doi ani de la lansarea sa, 2021 și 2022, au fost încheiate 107 parteneriate între CJD cu 60 de primării, care au o valoare totală de peste 230.000.000 de lei.  Din această sumă, 97.000.000 de lei au fost asigurați de Consiliul Județean Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!