Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul Chindia Târgoviște – CS U Craiova

Publicitate

Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul dintre Chindia Târgoviște și CS U Craiova, de vineri, 22 octombrie, de la ora 20.30, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 1. Meciul va avea loc pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești.

Biletele se găsesc la sediul clubului din Târgoviște (Calea Domnească, nr.216), în zilele de miercuri, joi și vineri, între orele 08.00 -16.00, la stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, în ziua meciului, între orele 09.00 -21.00 și pe portalul myticket.ro: https://www.myticket.ro/…/chindia-targoviste.

Prețuri bilete:

Tribuna 0 – 30 lei

Tribuna I – 20 lei

Tribuna a II-a – 15 lei

Peluză, sector oaspeți – 15 lei (suporterii oaspeți sunt rugați să contacteze clubul Chindia Târgoviște).

Având în vedere că rata de incidență a cazurilor COVID-19 depășește 6 la mia de locuitori, meciul se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a stadionului Ilie Oană.

IMPORTANT: Pe stadion vor avea acces:

-Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

-Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Accesul la meci se face cu certificatul verde, care atestă apartenența la una dintre cele două categorii de mai sus. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!