Au dat amenzi de aproximativ 200.000 lei în doar opt ore | VIDEO

Publicitate

618 sancțiuni contravenționale aplicate, 4 infracțiuni constatate, 16 permise de conducere reținute și 27 de certificate de înmatriculare retrase sunt rezultatele obținute de polițiștii din Dâmbovița și Prahova, în urma unei acțiuni organizate miercuri.

Miercuri, polițiștii rutieri din Dâmbovița, în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au acționat pe DN1A, DN72, DJ720 și DN71, pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație și a faptelor antisociale.

Activitățile s-au desfășurat cu precădere pe raza localităților Cornești, Crevedia, Dărmănești, I.L.Caragiale, Răzvad, Moreni, Pucioasa, Fieni, Stăncești, Aricești, Filipeștii de Pădure, Florești și Sinaia.

Au fost folosite autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Pe parcursul celor 8 ore de acțiune, polițiștii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 618 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la aproximativ 200.000 de lei.

Din totalul amenzilor, 257 au fost pentru viteză excesivă, 82 pentru neportul centurii de siguranță, 49 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege, 9 pentru utilizarea telefonului mobil fără a avea activ dispozitivul “handsfree” și 54 pentru defecțiuni tehnice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!