Au curs amenzile pentru dâmbovițenii care nu purtau mască! Sancțiuni de peste 23 000 de lei în primele zile ale anului

Publicitate

În perioada 1-3 ianuarie a.c., poliţiştii dâmboviţeni au continuat, în sistem integrat, activităţile pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi menţinerea unui climat de odine şi siguranţă publică

Astfel, în primele trei zile ale anului 2021, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, au intervenit la 96 de evenimente, dintre care 64 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

De asemenea, poliţiştii au organizat acţiuni punctuale în contextul epidemiologic actual, în cadrul cărora au legitimat peste 8.000 de persoane şi au verificat 361 de societăţi comerciale, 95 de operatori autorizaţi transportatori şi 807 mijloace de transport persoane.

Totodată, în urma activităţilor din teren, poliţiştii au aplicat 278 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 23.100 de lei.

Sancţiunile au fost aplicate celor care nu purtau masca de protecţie.

Și poliţiştii de la structura rutieră au fost mobilizaţi pe drumurile de pe raza judeţului, pe care de obicei se înregistrează probleme pentru a acorda sprijin conducătorilor auto şi pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere, dar şi pentru a combate încălcarea normelor rutiere.

Pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!