Au confundat sala de cinema cu ghena de gunoi! Mizerie de nedescris după spectatori la Cinematograful “Independența” din Târgoviște

Publicitate

Popcorn, nachos, ambalaje, cutii și sticle împrăștiate peste tot! Așa arată sala din cadrul Cinematografului “Independența” din Târgoviște, după un film care a rulat week-end-ul trecut. Anumiți spectatori iubitori de film, dar lipsiți de bun simț cu desăvârșire, și-au bătut joc, pur și simplu, de un loc de relaxare redeschis de curând în condiții exemplare, în centrul municipiului. În imaginile de mai jos, postate pe Facebook de primarul Târgoviștei, se observă cum anumite persoane au confundat sala de cinema cu ghenele de gunoi!

“Cinematograful “Independența”, cam ce a rămas după un film. Și nu, nu a fost filmul de la ora 11. Oare așa procedăm și acasă?
Ne place să fie nou, curat, reclamăm că “Spider-Man: No Way Home”, nu a avut concomitent premiera, în urmă cu 4 zile, la Los-Angeles și Târgoviște, chiar dacă îl vom vedea și noi pe 26, dar lăsăm o mizerie de nedescris în urma noastră!

P.S. Nemulțumirea mea este adresată exclusiv celor care, puțini la număr, dar foarte “eficienți”, confundă sala de cinema cu un tomberon!”, a transmis primarul Cristian Stan pe rețeaua de socializare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!