Atleții Clubului Sportiv Târgoviște au început promițător noul sezon de sală. Cristian Ioniță, pe primul loc în proba de 200 metri

Publicitate

Ionuț Parghel

Început de sezon promițător pentru atleții Clubului Sportiv Târgoviște.

O parte dintre sportivii antrenați de Desdemona Banu Ionescu și Nicolae Guțoiu au luat parte la prima etapă a Campionatului Național de sală pentru seniori, tineret și juniori, dar și Cupa RMA, găzduite de Complexul Sportiv Național “Lia Manoliu”, din București, în perioada 17-18 ianuarie.

Cristian Ioniță a obținut cel mai bun rezultat pentru clubul dâmbovițean, la prima competiție importantă din acest an. În proba de 200 metri dedicată seniorilor, atletul s-a clasat pe primul loc, după ce acele ceasului s-au oprit la 26.14.

Alte două sportive, Diana Ivăncescu (tineret) și Andreea Dinu (juniori 3) au terminat pe locul 2 concursurile în care au fost angrenate. Prima sportivă a concurat în proba de 800 metri, iar timpul scos a fost 2:30.51. În schimb, Andreea a luat parte în proba de 200 metri, iar timpul său a fost 27. 75.

De asemenea, o altă sportivă de la CS Târgoviște care a participat la prima etapă a Campionatului Național pentru seniori, tineret și juniori, dar și Cupa RMA a fost Andra Oană, care a terminat pe locul 5, în proba de 200 metri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!