Atenție! Mâine, 17 mai, se oprește apa în mai multe localități dâmbovițene

Publicitate

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă mâine, 17 mai, în mai multe localități dâmbovițene. Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, furnizarea apei potabile va fi sistată în localitățile Morteni, Mătăsaru, Crețulești, Odaia Turcului, Crângurile de Sus, Crângurile de Jos, Bădulești și Rătești pentru igienizarea periodică a rezervorului de înmagazinare apă.

“Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile, pentru igienizare periodică a rezervorului de înmagazinare apă în următoarele localități:

-în comuna Morteni în data de 17.05, între orele 06.00 -20.00;

– în comuna Mătăsaru, satele Mătăsaru, Crețulești și Odaia Turcului, în data de 17.05.2021, între orele 06.00 -20.00;

-Crângurile de Sus, Crângurile de Jos, Bădulești, Rătești, din comuna Crângurile în data de 17.05.2021, între orele 06.00 – 20.00.

Până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile din zona afectată se recomandă a nu se folosi apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!